Ingredients :
- 250 grams de mantega
- 250 grams de sucre glas
- 1 ou
- 450 grams de farina ( aproximadament )
- Sucre
- Ou batut
Elaboració de la recepta de Galetes de Nadal :
En un bol treballa la mantega fins a aconseguir una textura de punt de pomada .
A continuació , afegeix el sucre glas i barreja fins aconseguir una massa uniforme . Després , afegeix l'ou i barreja-ho novament. Finalment , tira la farina i torna a barrejar fins que estigui totalment absorbida .
Posa la massa en una superfície llisa empolvorada amb farina i estira amb ajuda d'un corró . Talla la massa utilitzant motlles o tallapastes amb formes nadalenques (avets , estrelles...) . Algunes pots empolvorar amb sucre i altres untar amb ou batut . Estén les galetes sobre una safata de forn (amb paper de forn) i s'enforna a 175 º C durant 10 o 15 minuts (depenent del gruix).
Per decorar , si ho desitja s'empolvora per sobre una mica de sucre . Serveix les galetes de Nadal .
Truc :
Les galetes casolanes poden ser un bon regal de Nadal . Pots lligar amb un llaç o presentar-les en una caixa amb motius nadalencs .
Aquesta recepta no ens l'hem inventat nosaltres, tot i que si que les hem fet, la recepta es de Eva Arguiñano.
No hay comentarios:
Publicar un comentario