viernes, 6 de diciembre de 2013

Galetas Nadalenques



Ingredients :


  • 250 grams de mantega
  • 250 grams de sucre glas
  • 1 ou
  • 450 grams de farina ( aproximadament )
Per decorar les galetes :
  • Sucre
  • Ou batut


Elaboració de la recepta de Galetes de Nadal :

En un bol treballa la mantega fins a aconseguir una textura de punt de pomada .

A continuació , afegeix el sucre glas i barreja fins aconseguir una massa uniforme . Després , afegeix l'ou i barreja-ho novament. Finalment , tira la farina i torna a barrejar fins que estigui totalment absorbida .

Galletas de Navidad
Posa la massa en una superfície llisa empolvorada amb farina i estira amb ajuda d'un corró . Talla la massa utilitzant motlles o tallapastes amb formes nadalenques (avets , estrelles...) . Algunes pots empolvorar amb sucre i altres untar amb ou batut . Estén les galetes sobre una safata de forn (amb paper de forn) i s'enforna a 175 º C durant 10 o 15 minuts (depenent del gruix).

Per decorar , si ho desitja s'empolvora per sobre una mica de sucre . Serveix les galetes de Nadal .


Truc :

Les galetes casolanes poden ser un bon regal de Nadal . Pots lligar amb un llaç o presentar-les en una caixa amb motius nadalencs .

Aquesta recepta no ens l'hem inventat nosaltres, tot i que si que les hem fet, la recepta es de Eva Arguiñano.

No hay comentarios:

Publicar un comentario