Els ingredients
·
Mig quilo
de ametlla crua molta.
·
Mig quilo
de sucre
·
250 grams
de patata cuites.
·
Pell
rallada d’una llimona
·
2 ous
sencers i una llema.
Se’ls pot rebossar per separat amb:
·
150 grams
de pinyons
·
150 grams d’ametlla
picada
·
125 grams
de coco ratllat
La preparació
Cou la patata amb la pell, pela-la un cop cuites i deixa-la refredar. Xafa-la amb una forquilla i barreja-la amb el sucre, després afegeix la ametlla molta, la ratlladura de la pell de llimona i barreja-ho bé.
La preparació
Cou la patata amb la pell, pela-la un cop cuites i deixa-la refredar. Xafa-la amb una forquilla i barreja-la amb el sucre, després afegeix la ametlla molta, la ratlladura de la pell de llimona i barreja-ho bé.
Separa la llema
dels dos ous de la clara, guarda-les i tira la llema a la barreja anterior removent-ho
perquè es barregin bé els ingredients.
Precalenta el forn a 170 º C.
Fes una mena de croquetetes per fer el mateix amb les ametlles.
I amb els de coco fes boletes també. Posa una mica de llema
d’ou per la punta als pallets i ja estan llestos per posar-los al forn durant
10-12 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario