viernes, 6 de diciembre de 2013

Panellets

Els ingredients
·         Mig quilo de ametlla crua molta.
·         Mig quilo de sucre
·         250 grams de patata cuites.
·         Pell rallada d’una llimona
·         2 ous sencers i una llema.
Se’ls pot rebossar per separat amb:
·         150 grams de pinyons
·         150 grams d’ametlla picada
·                   125 grams de coco ratllat

La preparació
Cou la patata amb la pell, pela-la un cop cuites i deixa-la refredar. Xafa-la amb una forquilla i barreja-la amb el sucre, després afegeix la ametlla molta, la ratlladura de la pell de llimona i barreja-ho bé.
Separa  la llema dels dos ous de la clara, guarda-les i tira la llema a la barreja anterior removent-ho perquè es barregin bé els ingredients.
Precalenta el forn a 170 º C.
Fes boletes per rebossar-ho amb pinyons, primer mulla’l amb la llema i després amb els pinyons.
Fes una mena de croquetetes per fer el mateix amb les ametlles.

I amb els de coco fes boletes també. Posa una mica de llema d’ou per la punta als pallets i ja estan llestos per posar-los al forn durant 10-12 minuts.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario